גלאוטן - תרופה גנרית לטיפול בגלאוקומה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/11/2012 | 17:26 | מאת: יורם

שלום לעורכי הדין אתמול התפרסמה ב-ynet כתבה על יעילות הטיפול בגלאוקומה על ידי תרופה מסוג גלאוטן. בכתבה נטען כי התרופה גנרית והשימוש בה לא יעיל כמו השימוש בתרופה המקורית וגם יכול לגרום לתופעות לוואי. גם אני משתמש בגלאוטן וגם אני חוותי תופעות כמו עיניים מגורות ודומעות ותחושה של גוף זר בעין. האם אפשר להוכיח שיש קשר? מה אני יכול לעשות? אשמח לעצה שלכם

13/11/2012 | 18:10 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יורם שלום רב, תודה על פנייתך. בשלב זה כל שיש ברשותנו היא אותה כתבה על המחקר כביכול שנערך באיכילוב. ניתן לפנות לעו"ד המתמחה בתובענות ייצוגיות נגד חברות תרופות, על מנת שיבחן את המקרה בצורה יסודית ויוכל אף להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בתחום. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית