רשלנות רפואית...חייבת תשובה דחוף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/07/2012 | 09:58 | מאת: מירית

שלום.. אני בת 20 עברתי ניתוח קיסרי בעקבות שהעובר היה עכוז וגם זה היה ניתוח חירום כי היו לי צירים אז פחדו שאני לא ילד רגיל החתימו אותי על הטופס של הפידורל והספינל והכניסו ואתי ישר לניתוח המרדימה שהייתה התנהגה אלי בגסות רוח ועשתה לי את הזריקה אחרי הניתוח לא הייתה לי תחושה ברגל שמאל והרגל פשוט הייתה משותקת לי בהתחלה הרופאים אמרו שזה טיבעי אבל נשארתי ביולדות שבועים שלמים שבהם עברתי סי טי ואם ארי פעמים ובדיקות חשמל כי הרגל פשוט הייתה משותקת וגם נתנו לי דרך הוריד אסטרואידים עכשיו בבדיקות החשמל רואים שיש בעיה והמסתבר שפגעו לי בעצב ברגל שעובד דרך הגב התחתון ושיש שם בעיה עד היום אני בטיפולי חשמל של הרגל ואורטופדים האם באמת יש על מה לטבוע את הבית חולים ואני כבר חצי שנה אחרי הלידה ועדין עם כאבים ברגל מזל שעכשיו אני עוד יכולה ללכת אבל עם כאבים

19/07/2012 | 11:37 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

מירית שלום וברכה, מתיאור המקרה ייתכן שהפגיעה ברגל היא תוצאה של זריקת האפידורל שניתנה לך, אולם אין זה אומר בהכרח שהטיפול היה רשלני. יש לבדוק לעומק את נסיבות המקרה. על כן מומלץ כי תפני לעורך דין המתמצא בתחום הרשלנות הרפואית אשר יוציא את כל החומר הרפואי הרלוונטי, ובעיקר מלוא תיק האשפוז ויבחן עם מומחה מתאים האם הייתה רשלנות. עורך הדין יוכל לבחון גם אם התביעה במקרה זה היא כדאית מבחינה כלכלית. רפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

19/07/2012 | 15:34 | מאת: מירית

הייתי כבר אצל עורך דין.. ויש לי את כול התיק הרפואי עכשיו שהיתי אצלו זה היה יחסית די טריי כי באתי כמה חודשים אחרי הלידה והוא אמר לי לחכות לראות עם זה יעבור הכאבים ברגל להגיד לך שזה עובר? ממש לא... זה בזמן האחרון יותר ויותר מתחזק והוא אמר שהרשלנות העקרית היא שהם לא הסבירו לי על הטופס שחתמתי כי העובר לא היה בסיכון כלשהו שדאגו להכניס אותי מהר לחדר לידה אני לא יודעת מה לעשות

מנהל פורום רשלנות רפואית