סוכרת לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

09/01/2012 | 11:23 | מאת: חנה

אני היום בת 41 וסובלת מסוכרת כבר 20 שנה ,לא מאוזנת מהיום שאני סכרתית אני קמה בבוקר אים 300 סוכר ניסתי את רוב סוגי האינסולין. שאלתי היא מה זה הכדור גינובה האים הוא יהיה מתאים לי? אני בשנתיים האחרונות שמנתי ולא מצליחה לעשות דיאטה אני מזריקה קרוב ל300 יח" אינסולין אני מזריקה אפידרה ולוקחת גם דיובאן וראסילס לכן אני שואלת אים הגינובה תתאים לי תודה מראש

שלום חנה לפי מכתבך אני מבין שאת סובלת מסוכרת מסוג 1. בסוג זה , הג'נוביה בדרך כלל אינו יעיל. לפעמים רופאי סוכרת יכולים לנסות לשלב טיפול בתרופות כמו בייטה (הדומה בפעילותה לג'נוביה אך חזקה יותר) בכדי להאט את התרוקנות הקיבה, כטיפול נוגד גלוקגון ולשלוט בתאבון בחולי סוכרת מסוג 1. טיפול זה נחשב לנסיוני וצריך להעשות במעקב רופא סוכרת בלבד.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול