טיפול במחלת הסוכרת בידי החולה .

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/11/2010 | 16:33 | מאת: בני ע.

שלום לכולם !! רוצים להבריא ממחלת סוכרת בערכים של 130-300 שמעו ובצעו : ראשית יש להוריד את סוכר מהתפריט ,שום גרם סוכר במזון , יש לבצע הליכה של 5-7 פעמים בשבוע למשך שעה כל פעם. אני מבטיח לכם מי שיבצע מובטחת לו הצלחה , אני מדבר מניסיון אישי , לי היה 130 . לאחי 300 . היום הוא מאוזן וגם אני , צריך דבקות במשימה לאור המטרה. בכבוד רב בהצלחה

שלום בני אכן גם במחקרים הראו שדיאטה מתונה לירידה במשקל (5-10% מהמשקל הראשוני) , משולבת בפעילות גופנית מתונה (הליכה כל יום), משפיעות יותר מכל תרופה אחרת במניעת סוכרת מסוג 2. שינוי באורחות חיים מומלץ לכל חולי הסוכרת והשפעותיו רבות (לא רק על איזון הסוכר).

18/11/2010 | 14:29 | מאת: לימור

אתה עושה דיאטת חלבונים?? גם בלחם קל יש סוכר- פחמימות.

שלום לימור אכן בדיאטה דלת פחממות (אטקינס לסוגיה), לא אוכלים לחם (גם לא קל), וכן לא אורז, פסטה, תפוחי אדמה ומקורות אחרים של פחממות מורכבות ועמילנים. לפעמים דיאטה כזו מקלה על איזון הסוכר בחולי סוכרת מסוג 2.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול