אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/11/2009 | 17:49 | מאת: חזי

שלום אני מטופל ב"לנטוס" פעם ביום, וב"נובורפיד" שלוש פעמים בהתאם לארוחות. אבקש לדעת מה ההבדל בין הטיפול שלי לבין הטיפול ב"נובומיקס" (כמובן לפי הוראת רופא מתאים). בתודה חזי.

שלום חזי הטיפול בנובומיקס כולל גם טיפול באינסולין מסוג NPH. אינסולין זה גורם ליותר ארועי היפוגליקמיה וכנראה גם משמין יותר מלנטוס. מכאן שבדרך כלל בטיפול כמו שלך ניתן להגיע לאיזון טוב יותר עם פחות תופעות לוואי מאשר תוך שימוש במיקס. מאידך - צריך להתאים את הטיפול לחולה וישנם חולים להם מתאים יותר הטיפול במיקס.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול