סכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/08/2009 | 19:45 | מאת: גלית בוצר

שלום רב, אמי בת ה-60 חולת סוכרת (מזריקה 2 ביום אינסולין). בזמן האחרון יש לה לחץ דם גבוה, ירידה במשקל, היפו בליילות (לוקח כחצי שעה להוציא אותה מזה), עצבנות יתר,כריות אצבעות רדומות קבוע, כאבי פרקים בידיים... ברור שתגיד לי שהיא לא באיזון ועליה להיבדק. אבל אני מרגישה שהיא לא נבדקת ע"י הגורם הנכון. האם תוכל להמליץ לי על מרכז רפואי העוסק רק בסכרת ששם יעשו לה בדיקות מקיפות ובו זמנית יתנו לה על הראש כי היא לא מקפידה על דיאטה כפי שצריך. תודה רבה גלית

שלום גלית. אכן נשמע שאמך צריכה להבדק. מרכזי סוכרת טובים קיימים כמעט בכל הערים הגדולות. בנוסף לכל קופות החולים מרכזים טובים. כדאי לך לברר עם קופת החולים של אמך לגבי מרפאת הסוכרת הקרובה למקום מגוריה ולהחליט בהתאם.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול