חוסר אנרגיה- סכרת1

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/06/2012 | 18:03 | מאת: אורית

שלום ד"ר מאז שבעלי החליף אינסולין וסופסוף קצת יותר דואג לעצמו (בגללי) ולאיזון הסוכר שלו, הוא מרגיש ירידה ניכרת באנרגיה , קשה לו להתעורר בבוקר, הוא עולה במדרגות ומרגיש שבשארית היום הוא חייב לנוח, אין לו כוח לעשות כלום . הוא הרגיש יותר טוב עם סוכר גבוה.... מה ניתן לעשות? תודה

שלום אורית איזון מהיר של סוכר הדם עלול לגרום לתחושה חולפת של חולשה ואף היפו (למרות שערכי הסוכר תקינים). זה נפוץ יותר באנשים ש'התרגלו' לחיות עם ערכי סוכר גבוהים וכעת הם פתאום מאוזנים. מאידך , לחולשה ועייפות עלולות להיות סיבות רבות ומגוונות ולכן אני ממליץ לפנות בהקדם, לרופא הסוכרת/רופא המשפחה ולבצע ברור כללי לתלונות אלו (כולל ספירת דם, תפקודי תריס, וכד')

05/07/2012 | 21:27 | מאת: אורית

תודה . בעלי משתמש כיום בלנטוס והומולוג. רמות הסוכר שלו היו גבוהות בעבר (עם אינסולין מיקס)וכעת הן יותר נמוכות אך לא מאוזנות ונעות בין 39 ל 300 והוא מרגיש רע רוב הזמן וזה כולל סחרחורות וחולשה. הוא היה הרבה יותר טוב עם רמות סוכר גבוהות.אתמול לפני ארוחת הבוקר הוא היה בערך 268 (לקח 6 יחידות הומולוג) וחצי שעה בלבד לאחר מכן הוא היה ב 44! מה עושים...?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול