victoza

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/05/2012 | 08:06 | מאת: ben

שלום דר אלדור.אני לאורך שנים משתמש בלנטוס פעם ביום ובנובורפיד לפני ארוחה. ההמונגלובין המסוכרר 7.6 העלתי את המינון של הנובוראפיד ונדרשתי לכמות נוספת של מזרקים בחודש. רופאת המשפחה שלי המליצה לי לקחת ויקטוזה בתוספת ללנטוס וכדור נובונורם לפני כל ארוחה. האם השינוי טוב יותר מאשר לקחת אינסולין מהיר? האם כדאי לשנות? אושהאידילי ביותר הוא האינסולין? תודה

שלום בן ניתן לנסות להוסיף טיפול בויקטוזה לטיפול אותו אתה נוטל, אך רק במעקב רופא סוכרת. הסיכון בשילוב זה הוא ארועי היפוגליקמיה, בחילה והקאה. היתרון הוא שהטיפול בויקטוזה עשוי להיות כרוך בירידה במשקל (בניגוד לטיפול בנובורפיד).לא כל חולה מגיב לויקטוזה באותה צורה. בכל מקרה שינוי כזה מצריך מעקב הדוק של רופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול