בירור

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/10/2009 | 08:55 | מאת: עינת

שלום רב, בת 28. מזה כשלושה חודשים יש לי מין רגישות כזו בשלפוחית השתן וקצת רגישות כאשר אני נוגעת באיזור הכליות(גב תחתון) בדיקת תרבית השתן שלי תקינה ומה שהיה זה רק לוייקוציטים בשתן - 100 לוייקוציטים. הרופא נתן לי לעשות בדיקת שתן חוזרת וגם אולטרסאונד וגינלי ושל שלפוחית השתן והכליות, יקח קצת זמן עד לתאריך האולטרסאונד. רציתי לשאול על הקשר בין לוייקוציטים לתופעה של מיומות או ציסטה בשחלה או ברחם, אני מודאגת כיון שיש לנו במשפחה תופעות כאלה ואימי עברה כריתת רחם ושחלות (מיומות וציסטה בשחלה) הבנתי שמדובר בתופעה אה- סימפטומטית.

התלונות שאת מתארת אינן בהכרח קשורות לשרירני רחם, אולם אין אנו עוסקים בהשערות אלא בעובדות. בדיקת אולטרה0סאונד טובה אחת תאשר או תשלול קשר כזה. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות