כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/07/2016 | 17:25 | מאת: סאן

אני בת 27 בשבוע 15 להריון סובלת גבר כמה ימים מכאבי בטן ממש חזקים עד כדי כך שאני לא מצליחה לקום מהמיטה, הייתי אצל 3 רופאים השבוע והעובר בסדר רק משום מה אני קצת חוששת שאולי מפספסים משהו שלא הגיוני שכואב לי עד כדי כך. אוסיף ואומר כי יש לי 2 שרירנים בבטן אחד מהם 6.5 סמ והשני 2 עליהם גיליתי רק עם ההריון... האם הגיוני שככה שרירנים מכאיבים? האם אפשר ליטול את הכדור זאלדיאר כשמשכך כאבים? (זה מה שקיבלתי מהרופא)

שרירנים אכן גורמים לכאבים במהלך הריון עקב גדילתם המהירה יחסית, וחסר אספקת דם לשרירינים העוברים לעיתים תהליך של נמק. האם הכאבים שאת מרגישה מקורם בסיבה זו? או אחרת? לא אוכל לקבוע. לגבי התרופה: היא מכילה שילוב של אקמול וטרמדול, והמלצת היצרן להימנע מנטילתה במהלך הריון. עליך להיוועץ ברופא שהמליץ האם להמשיך ליטול או לחדול? בהצלחה. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות