שרירן אינטרא

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/06/2016 | 08:36 | מאת: אירית

שלום אני בת 45 לאחר 4ניתוחים קסרים עם מיומה מיזה 10שנים במעקב לאחרונה אקו דופלר התשובות בדופן הקדמית שרירן אינטרא מוראלי 80*76 זרימה נאווסקולריזציה של 0.26 וכלי דם נוסף 0.22 אם אפשר לקבל אינפורמציה לגבי התשובות והאם ההמלצה להוציא את הרחם דואגת כי מעברי ניתוחים קסרים תודה רבה

הגדרת זרימות הדם אינה רלוונטית לצורך קבלת החלטה. במילים אחרות יש לך שרירן תוך דופני בגודל 76*80 ממ. ההחלטה אם לטפל וכיצד ולפטל צריכה להתקבל על סמל נתונים כגון סימפטומים מהם את סובלת (דימומים? המוגלובין?) , וקצב גידול המיומה. נראה שהחלטה כגון זוודיון על חלופות הטיפול נכון יהיה שתתקבלנה בייעוץ עם רופא/ה. פרופ תדיר

19/06/2016 | 17:20 | מאת: אירית

תודה רבה על תשובתך הפחד היה שזרימת דם מצביעה על שינוי שהמיומה עוברת אני מדממת המון שומרת על המוגלובין סביב 10 לוקחת ברזל ואוכלת בשר אני מוכנה להתמודד עם הכול רק הנושא של פתיחת בטן מדאיגה והנושא שהמיומה תשתנה בתאריך 12/6/14 גודל המיומה היה7.8 סמ תודה רבה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות