הסרת שרירנים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/01/2016 | 00:53 | מאת: אושר

שלום, בת 37 רווקה ללא ילדים. שרירנים: 1.בדופן שמאלית, סובסירוזי בגודל 87*78 מ"מ אינו נכלל במידת הרחם. 2.שרירן בדופן הקדמי מעל הפה הפנימי בגודל23*28 מ"מ. 3. ובפונדוס סובסירוזי בגודל26*27 מ"מ ייתכנו נוספים.. עובי רירית 9 מ"מ. שחלה שמאלית לא נצפתה. לא סובלת מכאבים, ללא תחושות אי נוחות. מחזור סדיר.ביוץ תקין ולא משתמשת בגלולות. מעוניינת בהריון עתידי בשנים הקרובות. 1. האם לאור האמור מומלץ הליך כריתת השרירנים הללו ? האם הניתוח הכרחי? מה ההשלכות של אי עשיית ניתוח? 2. במידה וכן איזה ניתוח מתאים? ומה דחיפותו? 3. שוקלת מהלך של הקפאת עוברים בקרוב. האם את שאיבת הביציות כדאי לעשות לפני או אחרי ניתוח? 4. מה ההשלכות העתידיות של ניתוח? תודה מראש על העזרה

שאלתך טובה ומגוונת, וכמו מספר שאלות דומות שהיו לאחרונה נראה שאת מתמודדת עם השאלות הלא נכונות. מאחר וחסר מידע חשוב לצורך מענה שיסייע בידך להבין, להלן מספר שאלות הבהרה: מעוניינת בהריון בשנים הקרובות? 1. מה זה השנים הקרובות? שהרי פוריותך יורדת באופן חד מעל גיל 37 . 2. את מתכוננת להקפיא עובדים? או ביציות? 3. האם את סובלת מדימומים מוגברים ו/או קרישי דם? לאחר קבלת פרטים אלה אוכל להשיב בצורה טובה יותר. פרופ תדיר

21/01/2016 | 18:50 | מאת: אושר

1.השנים הקרובות זה להערכתי כשנתיים שלוש. 2. אני מתכוננת להקפיא הן עוברים והן ביציות, מה שייתאפשר. 3. לא מרגישה תופעות כמתואר אולי למעט תכיפות במתן שתן (לא יודעת אם קשור). תודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות