קצת לחוצה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/08/2015 | 13:15 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 32 ברקע שני ניתוחים קיסריים כאשר האחרון לפני שנה וחצי שחלות פוליציסטיות. סובלת מעודף משקל ושיעור יתר בגוף. תמיד המחזור שלי היה מאוד לא סדיר. פעם בכמה חודשים או אפילו חצי שנה. אחרי קיסרי האחרון המחזור הסתדר והתחיל להגיע פחות או יותר פעם בחודש. החודש המחזור הגיע שבוע לפני הזמן. הדימום היה יותר מאסיבי ונמשך 3 ימים. לאחר מכן במהלך 10 ימים נשארו הפרשות דמיות מועטות. לפני כמה ימים הפרשות פסקו אך מאז יש לי כאב בטן תחתונה וגב תחתון. נשלחתי להבדיקת אולטראסאונד. בתוצאה רשום בין היתר כתוב: רחם שרירני רירית מעט אקוגנית עובי אדומטריום 6.5 ממ. שתי השחלות עם זקיקים רבים. כל היתר תקין. אשמח לקבל חווץ דעתך, ממה הכאבים, הדימומים וכל התופעות? גניקולוג טוען שמדובר בשיבוש הורמונלי וגורמים להתכווציות ברחם. אני לחוצה ודי חרדה. תודה רבה

העיכוב במענה נובע מתקלה טכנית ואיתך הסליחה. לא ניתן לאבחן כאב דרך אינטרנט. הכאב יכול להיות קשור לשרירי או לגורמים אחרים המחייבים בדיקה וברור יסודי. פרופ. תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות