מיומות וחום גבוהה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

02/07/2014 | 19:24 | מאת: סיגל

ערב טוב אני בת 48 סובלת מכמה שרירנים מסביב לרחם על הדופן משלשום אני הגעתי לבית חולים עקב חום של 39.5 שיורד ועולה למעלה משלושה י מים שיחררו אותי לאחר שהגעתי לקפלן עם חום גבוהה וכאבים בשרירן בצד השמאלי ביצעו לי אולטראסנד וגינלי וביטני ועשו לי תרבית שתן ונתנולי נר אביטרן נגד כאבים אני עם דימומים וחום עולה וירד בלי אניטיבויטיקה הרופאה שבדקה אותי אמרה לי שהשרירן שלי קיבל נמק מה זה אומר והלכתי הבייתה היום התקשרתי לבית החולים קפלן בכדי לברר על בדיקת התרבית והאחות זיהתה אותי וישר שאלה אותי איך את מרגישה סיפרתי לה שהחום שלי אתמול בערב היה שוב 39.5 והיום תודה לאל 38 אז היא אמרה לי תחזרי בבוקר מחר יהיה רופא מומחה בבקשה נא המלץ לי מה לעשות תשובה דחופה סיגי תודה

אכן, ההמלצה נכונה. קרוב לודאי שיהיה עליך ליטול טיפול אנטיביוטי, אבל המלצה אינטרנטית במקרה זה תהיה בלתי אחראית.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות