שאלה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

23/04/2014 | 21:50 | מאת: אני

שלום רב פרופ' עשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית ומצאו לי פוליפ (היה רשום שהיו 3 פירורים בקור 0.2-2 ס"מ). לאחר הניתוח, הרופאה בדקה אותי והיא ראתה שרירן. חזרתי אליה שוב היום והיא אמרה שהיא חושבת שאולי זה אדנומיוזיס והיא אמרה שזה בגודל של חצי ס"מ ושזה נמצא בשריר הרחם (בניתוח- הרופא לא ראה את זה). האם זה משהו שעלול לגרום להפלות? יש לבצע בדיקה אחרת?

על מנת להתייחס בצורה רצינית לשאלתך צריך קצת יותר פרטים. כגון מיקום, גודל, האם זה שרירן? או פוליפ? גיל? או אדנומיוזיס? עבר מיילדותי? וכיוב...

24/04/2014 | 00:23 | מאת: אני

תודה על ההתייחסות פרופ'. הרופאה אמרה שלדעתה זה אדנומיוזיס בגודל של חצי ס"מ שנמצא בתוך שריר הרחם. איך אפשר לבדוק בדיוק מה זה ואת המיקום המדויק? היו לי 2 הפלות- אין ילדים. אני בת 30.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות