סרקומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

30/01/2014 | 12:49 | מאת: ספיר

לאמי היו שרירנים והוציאו לה את השרירנים והרחם וגם גילו שיש לה גידול סרקומה ברחם שאלתי היא האם השרירנים הם אלו שגרמו לכך ואם הייתה מוציאה מוקדם יותר את השרירנים מצב זה היה נמנע אמי בת 54

סרקומה הוא גידול ממאיר ברחם ולא ניתן לאמר אם מוצאו משרירן שהיה, או ממקור אחר ברחם. אין זה הכרח ששרירן יעבור השתנות ממאירה, או שמקור הסרקומה היה אחר ברחם. יש לדעת יותר פרטים על המקרה הספציפי, וכבל מקרה זפק אם ניתן יהיה לתת לכך תשובה ברורה. פרופ. תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות