[email protected]

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

15/06/2013 | 09:53 | מאת: שולה

לפרופסור יונה שלום רב לפני שבוע עברתי כריתת רחם ,שחלות ,חצוצרות ,ולימפות הניתוח התבצע בפתיחת בטן רוחבית תחתונה נאמר לי שזה היה ניתוח קשה עם הרבה הידבקויות ועבר בסדר והרגשתי כאבים אבל לאט לאט יותר נסבלים , השתחררתי ביום רביעי וביום חמישי הלכתי לעשות בדיקות דם לביקורת ואז ראו שההמוגלובין ירד מאוד ל -7.3 ונאמר לי להגיע דחוף לבית החולים לקבל שתי מנות דם ואכן קיבלתי אתמול וחזרתי הביתה רציתי לדעת מה התופעות לוואי של קבלת דם ישנתי אתמול כל היום ויש לי חולשה נוראה והחום היה 38 אבל כעט הוא ירד ל 37.2 וכמובן כאבים בבטן התחתונה כל זה טבעי? האם יש עוד תופעות לוואי ?שכחתי לציין שאני בת 61 ועכשיו מחכה לתוצאות הבדיקה הפתלוגית וכנראה לעבור טיפולים כימותרפים. ועוד שאלה קטנה נאמר לי ( הלוואי ) שיכול להיות שבדיקה הפתלוגית תצא שונה מהביופסיה ואז אולי לא יהיה צורך בכימו באיזה אחוזים יש סיכוי כזה סליחה על אורך המכתב ומודה לךמראש

התופעות שאת מתארת שכיחות, הן לאחר היתוח, רמות המוגלובין נמוכות, ומתן דם. לשדאלתך על הבדיקה הפתולוגית, ראשית, אין לי כל מידע על הבדיקה שקדמה לניתוח, שהרי יכולות להיות סיבות רבות לכך, וגם הסיכוי לתשןבה שונה אינו רלוונטי. עליך לשוחח על כך עם הרופא המנתח ולהמתין בסבלנות לקבלת התשובה הסופית. כי לה, ולבלוטות, יש חשיבות רבה על מצבך ועל המשך הטיפול שיידרש. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות