3 שרירנים - ורחת אחד ענק .... דחוף!

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/04/2013 | 14:03 | מאת: עינת

היי, יש לי 3 שרירנים בגודל:87X74 קיר קדמי/ קיר אחורי 70X76 ,תוך דופני 29X26 קוטר מירבי של הרחם 14 מ"מ. אני לא סובלת מדימומים ולא מכאבים. למעשה אין כל הפרעה לאיכות החיים שלי מלבד תחושת נפיחות בבטן. האם יש דרך לטפל בשרירנים אלה ללא הוצאת רחם? אני בת 49 ללא ילדים. חושבת אולי בכ"ס לנסות להביא ילד בתרומת ביצית. אנא עצתך המקצועית. תודה מראש.

עם שרירנים בגודל זה, ובגיל זה, הסיכוי להרות עם תרומת ביצית ולהגיע ללידה תקינה אינו גדול. בכל מקרה, המלצות רלוונטיות יותר לבעייתך מחייבות מידע מדוייק יותר על מיקום השרירנים. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות