מיומה ברחם -דימום כבד

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

06/10/2019 | 07:07 | מאת: קרן

שלום רב ותודה רבה על כל הפורום הנפלא הזה, בת 46, מזה מס' חודשים דימום ווסתי כבד ביותר+לחץ תמידי על השלפוחית, צניחה בברזל והמוגלובין נמוך, ב us התגלה שרירן תוך דופני קיר אחורי דוחק את החלל גודל 21*29 מ"מ.מנת הרחם-אחורי. לא מעוניינת כלל בכריתת כל הרחם אלא רק בהסרת/צמצום השרירן. האם מהנתונים הנ"ל נראה שניתן לעשות לשרירן טיפול ממוקד us מונחה mri או להסיר אותו בקולנוסקופיה? תודה רבה וגמר חתימה טובה

פרטים אלה משנים את התמונה ומוציאים מכלל חשבון חלק מהחלופות בהן נקבת, כגול אולטרהסאונד ממוקד או צנתור. קולונוסקופיה כלל אינה לעניין (זה התבוננות למעי הגס) והתכוונת אולי להיסטרוסקופיה. ואכן, זה הצעד הראשון שצריך לעשות כדי לבחון פתרון יעיל ופשוט.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות