מיומה תוך דופנית בקיר הקדמי של הרחם (64*57)

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/02/2013 | 11:04 | מאת: קרן

שלום, אני בהיריון בשבוע 22, בסקירה אתמול נראתה מיומנ בקיר הקדמי של הרחם, תוך דופנית, בגודל 64*57 מ"מ. אציין כי אני חשה בטוב ולא חשה כאבים (אבל עכשיו מבינה מהו הגוש הקשה). האם תוכל להסביר לי מעט יותר על מבנה הרחם ומה זה אומר תוך דופנית והאם ישנם סיכונים כלשהם?

על מבנה הרחם תוכלי לקבל מידע מאתרי אינטרנט שונים, כגון ויקיפדיה, אתר מרכז שרירני הרחם, "מי-שר" ואתרים אחרים. אשר למצבך הנוכחי, אין מה לעשות עם שרירן בהריון אלא רק לדווח על הממצא לרוםא/ה המטפל/ת ולוודא שאם יש לך תופעות כגון כאבים, התכווצויות או דימומים תוכלי לוודא אם יש או איןם קשר ביןם השרירן להריון ומה צריך לעשות. כמוכן, להערך היטב לקראת הלידה. בהצלחה, פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות