מבנה בחלל הרחם האם משפיע?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/06/2019 | 15:41 | מאת: מיכל

שלום ד"ר , כמובן שצריך בירור רחב יותר אצל רופאה אך יש זמן עד התור אליה ואני מעט לחוצה . בת 23 בעקבות דימומים נשלחתי לבדיקת us אגן קטן ביום ה5 למחזור, נצפה מבנה היפראקונגי בקוטר 3 מ"מ ,פוליפ? ללא זרימת דם למבנה. בדוגלס: מעט נוזל , רירית - סדירה בעובי 2.6 מ"מ 1. מה הסיכוי שיש צורך להוריד אותו בניתוח? 2. במידה ואני מעוניינת בהריון האם זה משמעותי? 3. האם יש לקחת אמצעי מניעה?

מדובר בממצא חסר חשיבות ואין שום סיבה לדאגה. ודאי יומלץ לחזור על הבדיקה, ואולי להוציאו. מדובר בפעולה קצרה ופשוטה

24/06/2019 | 16:20 | מאת: מיכל

תודה רבה ד"ר! כבר הרבה יותר רגועה! מה ההמלצה לגבי הריון במקרה הזה?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות