פוליפ ברחם וטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/04/2019 | 17:25 | מאת: יעל

שלום, האם חייבים להסיר?- בהנחה שלא מתכננים הריונות. דבר נוסף, יתכן והוא גורם לדימום קצת יותר חזק ממה שהיה לי. לא ממש ניתן לכמת את הדימום אומר רק שהדימום שלי בערך שבוע כך היה תמיד. כעת יותר נוזלי. משתמשמת בתחבושות עבות מיוחדות. אני כל פעם חסרת ברזל מבחינת מאגרי הפריטין והברזל. ההמוגלובין תקין. כבא הייתי בעבר אצל רופא נשים אני מבינה שהדימון נחשב סביר. רציתי לשאול: איך האם לטפל בדרך אחרת נניח הורמונלית? אני בכלל רוצה לוודא שהמחזור בברזל זה מזה. כבר עשו לי גסטרוסקופיה ובדיקת אליקובקטר וצילאק והכל תקין. גם B12 כך שזה לא בעיה במעי. חג שמח

אין שום דרך לתת מענה לשאלה זו. בהעדר ידיעה בסיסית על מה מדובר, כגון? בת כמה את? ממתי יש פוליפ? מה גודלו? וכיוב׳. גם בעידן ״ציוצי טוויטר״ רפואה מחייבת קצת יותר פרטים.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות