רירית רחם מעובה, שרירנים ומנורגיה.

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/03/2019 | 10:54 | מאת: ציפי

שלום, אני בת 42 סובלת כבר זמן רב ממנורגיה, מרירית רחם משגשגת 21 מ"מ, ושלושה שרירנים בגדלים 7-5 מ"מ. כבר כמה חודשים נוטלת פרוברה. לפני שבועיים עקב דימומים קשים למרות הפרוברה וכאבי תופת הרופא החליט על ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית והכנסת מירנה. נמצא פוליפ גדול שנשלח למעבדה פתולוגית, ובוצעה גרידה והוכנסה מירנה. במקביל הרופא ביקש לתת תמיכה למירנה ולהמשיך עם הפרוברה. בינתיים עברו שבועיים מאז הפרוצדורה וטרם חזרתי לתפקוד נורמלי, אני סובלת מהתכווצויות קלות עד קשות מאוד, וסובלת עדיין מדימומים, כמו במחזור רגיל עד בינוני. אשמח לדעת אם ישנה עוד דרך לטפל בבעיה שלי ומדוע עדיין אני סובלת מכל הנל. הרופא אגב טוען שאני צריכה להתאזר בסבלנות עד לתוצאות הבדיקה ואז נראה מה קורה. בינתיים אפסו כוחותי.

שאלתך מפורטת וצר לי על סבלך. יחד עם זאת, ברמת פירוט זו לא נראה שפורום ציבורי יכול לתת מענה ענייני למגןן שאלותיך. הדבר מחייב ייעוץ אישי עם מומחה/ית באופן המאפשר בחינת כל תוצאות הבדיקות ודיון על חלופות הבירור או הטיפול המומלץ.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות