נגישות
נגישות

אולטרסאונד לאחר לידה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/03/2019 | 13:54 | מאת: ריקי

שלום וברכה חודשיים לאחר לידה בת 29 נעשה אולטרסאונד בטני נאמר לי כי הרחם מוגדל67*40*72 רירית הרחם 7 מ"מ אין תופעות לוואי מחזור סדיר האם ישנה סיבה לדאגה? מה יכולות להיות הסיבות לרחם מוגדל?

לקריאה נוספת והעמקה

איני רואה כל סיבה לדאגה ממצאי בדיקה זו.

בנתונים שאת מתארת צריך להתאמץ מאד כדי למצור סיבה לדאגה, ולעניין גודל הרחם, כדאי לזכור שרחם שגדלו כגודל אגס, גדל במהלך 40 שבועות הריון פי כמה ,וכמה, וכמה. צריך להמתין מספר חדשים עד שיחזור לגדלו המקורי, ורחם אחרי לידה יישאר מעט גדול יותר לאורך זמן מרחם שלא עבר בריון. פרופ׳ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות