מיומה ברחם .........

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/08/2018 | 11:34 | מאת: יערה

האם מיומה תת רירית כשגדלה גם גורמת לבטן להיות הריונית ? כלומר , האם כל סוגי המיומות גורמות לבטן הריונית כשהן גדלות ? או שזה תלוי יותר במיקום שהן נמצאות כלומר האם המיקום מהווה התופעה של בטן הריונית או הגודל ?

טעות מקובלת בציבור. שרירני רחם בד״כ אינם גורמים לבטן הריונית, והסרתם אינה גורמת לשינוי משמעותי במראה הבטן. למעט מצבים בהם השרירן מאד גדול (בגודל המתאים לכ 15+ שבועות הריון), ו/או בנשים מאד מאד רזות. הדבר נכון שבעתיים בשרירן תת-רירי אשר כלל לא משפיע על מראה הבטן . בין היתר משום ששרירן זה אינו מגיע לגדלים מאד גדולים. פרופ׳ יונה תדיר

21/08/2018 | 11:57 | מאת: יערה

קודם כל תודה על מענה ושנית ובהמשך לשאלתי אציין שאני מאד מאד רזה 44 קילו , ויש לי שרירן תת רירי 3 סנטימטר עד לאיזה גודל הוא יכול להגיע .. גילי 42

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות