לאחר ניתוח לכריתת שני שרירנים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/07/2017 | 16:49 | מאת: נעמה

לפני כשבוע עברתי ניתוח להוצאת שני שרירנים אחד מהם גדול 10 סמ. הניתוח בוצע בפתיחת בטן רוחבית (על אותה צלקת של הניתוח קיסרי שהיה לי בעבר), כ3 ימים לאחר הניתוח הופיע חום גבוהה טופלתי באנטיביוטיקה ובמקביל הגיעו תשובות שיש דלקת בשתן החום ירד לפעם ביום חום שמגיע רק לקראת ערב ולא גבוהה סביב 37.8. בדיקה נוספת שעשו לי לאחר הופיע החום היא אולטרהסאונד ובו נצפה קריש דם קטן וכמות נוזלים גדולה בבטן. מעבר לאנטיביוטיקה לא טופלו ממצאים אלו נאמר לי שהנוזלים בבטן אמורים להיספג עם הזמן מעצמם. יש לציין שאני עדיין מאושפזת (כבר שבוע) היום זה 24 שעות שאני בלי חום ואני מיועדת להשתחרר מחר. שאלתי היא לגבי הנוזלים בבטן וקריש הדם שנמצאו בבטן. האם לא שאננים קצת לגבי זה והאם באמת אין סיבה לדאגה. אציין שאני מרגישה טוב הבטן רכה הצלקת יפה והממדים שלי טובים. אודה על תשובתך הדחופה

עם כל הקידמה, ושיינויי הזמן, רפואה אינה תואמת ״לעידן הפייסבוק״. כלומר, במידה רבה, מה שהיה בעבר נכון לגבי אשפוב בבי״ח גם כיום. במהלך אשפוז, בין אם מהלך רגיל ובין אם סיבוכים, זה מטופל ע״י המחלקה. אין המלצות קסם של יועץ חיצוני ללא היכרות עם פרטים נוספים המצטברים מידי יום, אם לא מידי שעה במהלך אשפוז. ולכן, לא לכך נועד פורום באינטרנט, אין לי ספק שהרופאים/ות מטפלים/ות בך כראוי. בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

21/07/2017 | 07:19 | מאת: נעמה

הבנתי את תגובתך שלא יכולה להיות יותר מפורטת.... רק לא ענית לי לגבי כמות הנוזלים הגדולה שנצפת בבטן לאחר הניתוח האם הטיפול בזה היא באמת סבלנות ושהכל אמור להיספג לבד עם הזמן?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות