כאבים בצד ימין של הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/12/2016 | 22:57 | מאת: ליבי

שלום רב יש לי מספר חודשים כאבים/תחושה מציקה בצד ימין של הבטן עשיתי קולונוסקופיה/גסטרוסקופיה שיצאו תקינות (חוץ מחיידק הליקובקטר) עשיתי בדיקת ct שיצאה תקינה השבוע בבדיקה ידנית של הגסטרולוג הוא אומר שהוא מרגיש במקום "משהוא"...שריר תפוס או התפתלות של החיבור בין המעי הגס לדק... שאלותי: האם לא רואים דבר כזה בבדיקות שעשיתי? האם יש תשובות אפשרויות אחרות לתחושה כזו שמרגישים בבדיקה ידנית? נ.ב אימי נפטרה מסרטן במעי הגס תודה

לשאלתך הראשונה התשובה היא לא לשאלתך השניה התשובה היא כן לדוגמה כאב שמקרין מעמוד שדרה, בקע בדופן הבטן ועוד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה