השלכות עקב גילוי בקע סרעפתי בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/11/2016 | 13:51 | מאת: רן

שלום רב, לפני כמספר שבועות התגלה בגופי בקע סרעפתי גולש בקיבה. בעקבות זאת הלכתי לדיאטנית והיא בנתה לי תפריט. פרט לתפריט, איני נוגע בשום מאכל. אך אני מעוניין לדעת מה ניתן לעשות לגביי עבודה ופעילות ספורטיבית. האם אפשר רק עבודה משרדית? האם יש מניעה להתאמן בחדר כושר? כמו כן, קיבלתי כדורי פמוטידין ליטול כל לילה לפני שינה. שמעתי שיש גם כדורי נקסיום. האם הם עדיפים על פני התרופה שקיבלתי? תודה

ניתן להיעזר בקישור הבא https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A7%D7%A2_%D7%A1%D7%A8%D7%A2%D7%A4%D7%AA%D7%99

20/03/2019 | 07:51 | מאת: ציפי פלד

האם בקע סרעפתי גורם לעליית לחץ דם לערכים גבוהים אותרופת האספירין שנלקחת שנים רבות היא הגורם?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה