יובש בפה וכאב בטן.....

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/10/2016 | 08:45 | מאת: חגית

כבר כמה ימים יש לי מין תחושה של יובש בפה ולשון לבנה. יש לי רוק אבל עדין יש תחושה מציקה בפה. לפני חצי שנה בערך הייתה לי קנדידה וטיפלתי בה. החודש בגלל החגים "השתוללתי" עם האוכל והפסקתי לשמור. בנוסף כל הזמן יש לי תחושת רעב וכשאני אוכלת הקיבה והבטן מתחילים לכאוב לי ומהר מאוד יש לי יציאה (דבר שלא בשגרה). מה עלי לעשות, האם זה מצריך טיפול רפואי או שכמה ימים וזה עובר? אני לא יודעת אם אני צריכה רופא גסטרו או פה ולסת... תודה

15/10/2016 | 17:45 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מציע בשלב הראשון ללכת לרופא המשפחה לשלול קנדידה ובמידת הצורך להתחיל טיפול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה