מתוסכלת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/09/2016 | 18:08 | מאת: רוית

היי, אני בת 36 לפני כ5 חודשים נתגלה הליקובקטר לאחר כאבי בטן טקיבה מטורפים. עשיתי גסטרו ששם יצא גסטריטיס. קיבלתי קארין מוקסיפן ואומפרדקס לשבועיים= הטיפול נכשל.פעם שניה קיבלתי לבו מוקסיפן=נכשל. פעם שלישית עכשיו לאחר שרופא הגסטרו נפנף אותי להתייעץ עם הרופא משפחה ולתת לי seqwental משהו. הרופא משפחה התעצבן ... אבל נתן לי מוקסיפן פלגיל קל בטן. אני ממש מיואשת ומקווה שיצליח הפעם. יש לי טעם זוועתי בפה ושריפה מגעילה כזאת.האם הטיפול הזה הוא נכון? אם חלילה וחס לא יצליח מה עושים???? פשוט מיואשת.

12/09/2016 | 22:11 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

אם לא יצליח יש לחזור על גסטרוסקופיה ולשלוח דגימות חיידק לתרבית. הטעם המר קשור לפלגיל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה