קונטרולוק טמוקסיפן גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/08/2016 | 14:48 | מאת: טל

שלום רב מינואר השנה 2016 העלתי בעצת הרופא את מינון הקונטרולוק ל 40 מג בבוקר. לאחרונה מזה כ 3 חודשים אני סובלת מגזים לא נעימים לאחר כל ארוחה קטנה כגדולה. בלי קשר אני נוטלת טמוקסיפן מאז דצמבר 2013 בכל בוקר. עברתי קולונוסקופיה ב ינואר 2013 והוצא לי פוליפ קטן. רציתי לדעת אם הגזים יכולים להיות קשורים להעלאה במינון הקונטרולוק, ואם לפיכך אפשר לפצל אותו לפעמיים ביום 20 מג בבוקר ובערב. תודה על התשובה המפורטת בברכה טל

שלום רב, גיל? מחלות רקע אחרות? נטיה לעצירות, ירידה במשקל, כאב בטן. מדוע את נוטלת לוסק? ולמה את צריכה מינון כזה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה