שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/08/2016 | 16:02 | מאת: גיל

שלום בן 41 חודש אחרון בטן נפוחה והרבה גזים יחד אם גרפסים ולפעמים בחילות לא תמיד לפני ולפעמים מיחושים בבטן העליונה לפני שנתיים וחצי ביצעתי גסטרוקופיה היה דלקת קלה האם אחרי זמן כזה צריך לעבור עוד פעם גסטרוקופיה תודה

שלום לך, רקע רפואי אחר? ממצאים קליניים אחרים- ירידה במשקל? קשיי בליעה? יציאות דמיות, אנמיה בבדיקות דם? רקע משפחתי ידוע? אם ללא ממצאים כנ"ל- אין צורך בשלב ראשון לבירור ע"י גסטרוסקופיה, תנסה שינוי דיאטה, ותפנה לרופא מטפל להתחלת בירור ע"י בדיקות מעבדה, תבחין נשיפה בהתאם להערכה הקלינית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה