כיב תרסריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/08/2016 | 09:50 | מאת: מוטי

שלום לאחר איבחון באנדרוסקופיה של כיב בבצל התרסריון אני ממשיך לסבול מכאבי בטן עליית ליחה שורפת וכו נשלחתי לבצע ct בטן עם חומר ניגוד על מנת לשלול מחלת מעיים רציתי לדעת האם בהנחה שהכיב לא נרפא ולדעתי זה המצב האם יראו אותו בתוצאות הct

שלום רב, לא ציינת רקע נוסף, אך חשוב מאד המשך בירור בשלב זה ולא לתלות את כל הקליניקה שתיארת בכיב בתרסריון. אם הכיב מספיק גדול/עמוק ניתן לראות סימנים מחשידים בCT, קש לראות כיבים קטנים ושטחיים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה