זקוק לקולונוסקופיה, מקבל פלוויקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/05/2016 | 22:44 | מאת: אבי

תושב הדרום.בן 84 . חולה סוכרת. לפני כ-5 חודשים עברתי אירוע מוחי חולף, ומאז אני מקבל פלביקס 75 . עתה אני עומד בפני קולונוסקופיה בגלל ירידה מהירה במשקל. עקב גילי אני חושש גם משלב ההכנות, ובלי פלביקס אני חושש מאירוע מוחי נוסף. אל מי לפנות, מדוע לא מאשפזים אותי לשלב ההכנות להשגחה מודה לכם מאוד על עצתכם המלומדה.

אכן חששותיך במקומן, לאור גילך, תיאור של ארוע מוחי לאחרונה ההחלטה לגבי אופי הבירור וההכנות לקראתו צריכות להישקל בקפידה. מציע לפנות לרופא/ת המשפחה אשר בוודאי מכיר/ה את הפרטים הנוספים ואת התמונה הכוללת. רק לאחר שקילת נתונים אלו ניתן יהיה לשתף אותך בהחלטה הראויה. במידת הצורך רופא/ת המשפחה ישקלו התייעצות עם נוירולוג (לגבי הפלביקס) ועם גסטרואנטרולוג. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה