כאבי בטן, לחץ בפי הטבעת וגרד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2016 | 08:19 | מאת: ת

שלום רב, אני בן 36. לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבי בטן תחתונה, לחץ קל בפי הטבעת, גרד בפי הטבעת ויציאות מרובות (לא שלשול) - אין דימום. 1. נבדקתי על ידי כירורג כללי שביצע בדיקה רקטלית - הבדיקה תקינה. 2. נבדקתי על ידי גסטרו שביצע קולונסקופיה + לקח דגימה (הבדיקות תקינות) שאלתי היא האם הבדיקות שביצעתי כללו במסגרתן גם בדיקה של פי הטבעת או שעלי לפנות בנוסף גם לפרוקטולוג?

הבדיקות כוללות התייחסות לפי הטבעת. במידה והבעיה לא נפתרה ניתן לפנות לרופא המשפחה אשר במידת הצורך יפנה אותך לבירור נוסף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה