שאלה גסטרו חשובה=====

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2016 | 16:38 | מאת: שאול.

שלום רב, מצטער מראש על נוסח השאלה. סובל מדלקת כרונית במעי קרוהן -קולוטיס. מטפל ברפסאל, כדורים+ פומי. מאז חשיפת חשש המחלות ישנו דם טרי יחד עם היציאות פעם יותר ופעם פחות, אבל 90% מהיציאות עם דם לפעמים יותר לפעמים פחות, לפעמים סביר לפעמים שילשול לפעמים מן הפרשה אבל כמעט תמיד עם דם. האם יש לי ממה לחשוש, (גם מבחינת סיבוכים בעתיד) או שמה שזה משהו מן השיגרה לאותה מחלה. מה עליי לעשות לשקול וכדומה כדי להקל על העניין, או אם יש משהו שיכול לרפאות, (הדימום) עוד יותר טוב. חשוב לציין: בעת בדיקת קנולוסקופיה לפני כחצי שנה, נמצא יחד גם פוליפ, נלקחה דגימה ללא ממצא מיוחד, שביקרתי אצל הרופא ואמרתי לו על זה אמר שזה פצע ברקטום וצריך לרפותו ע"י נרות תרופתיים מדי יום, נכון לעכשיו מעל חודש שאני מיישם בקפדנות וללא כל שינוי משמעותי. לתשובתך ממתין, ומודה מראש תודה מקרב לב!!!

27/04/2016 | 13:03 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ להיות במעקב צמוד במרפאת גסטרו. במצב של שלשולים דמיים ממליץ להיות בקשר עם רופא גסטרו מטפל ולעכן אותו !

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה