כאבים לא מוסברים, מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/04/2016 | 21:28 | מאת: ניסן

בשבועות האחרונים אני סובל מדי כמה לילות מכאבים באיזור הגב העליון האחורי והגרון. התחושה היא של לחץ שלוחץ כלפי חוץ, והרגשה של "כיסי אוויר" פנימיים. מפאת חשד לצרבות, ניסיתי לקחת Rennie בזמן התקף, אך לא היה שינוי בהרגשה. הכאבים מעירים אותי באצמע הלילה והורסים לי את השינה. רק לאחר כשעה של עמידה או ישיבה המצב משתפר, אך לעיתים אני ממשיך להרגיש את איזורי הכאב במהלך היום. רופאת המשפחה לא ממש הבינה מהתיאורים שלי מה יכול להיות הגורם, ושלחה אותי לאולטראסאונד בטן עליונה וכליות. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת. תודה מראש!

10/04/2016 | 07:44 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש לבצע בירור מלא כולל אנמנזה, בדיקה גופנית, אקג, צלום חזה וסונר בטן. קיימת אבחנה מבדלת רחבה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה