כאבי בטן עליונה לאחר גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/04/2016 | 11:23 | מאת: רומן

שלום רב, לפני 5 ימים עברתי גסטרוסקופיה אבחנתית בגלל רפלוקס. בלילה הופיאו כאבים בצורת התכווצויות באזור הקיבה. לציין שלפני הפעולה לא סבלתי מכאבים כלל. הכאבים מעירים אותי בלילה, בעיקר על כיבה ריקה. יש הכלה אחרי האוכל או נטילת לוסק. מה לעשות? האם זה תופעת לוואי ידועה? מתי יעבור? תודה

05/04/2016 | 12:01 | מאת: רומן

סליחה על טעות כתיב- הקלה כמובן כותבים עם "ק", "הופיעו" עם "ע"

10/04/2016 | 07:40 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, תלונות נשמעות כיובש בפה. לבעיה זאת קיימת אבחנה מבדלת (סכרת, מחלות אוטואימוניות,ועוד). באשר לערכים שהזכרת ממליץ יעוץ עם המטולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה