האם עליי לקחת תוספי תזונה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/03/2016 | 05:40 | מאת: דן

שלום דר אני סובל ממעי רגיז יש לי יציאות פעמיים שלוש ביום ולפעמים 4 ממה שהבנתי שילשולים זה בעצם מזון שהגוף לא הצליח לעכל אז הוא פולט החוצה עכשיו כדי שלא יווצר מחסור בויטמנים ומינרלים בגוף ובעתיד מחלות כלשהן עקב המחסורים רציתי לדעת איזה תוספי תזונה עליי לצרוך תודה רבה

שלום רב, לא אמור להיות קשר בין תסמונת מעי רגיש וחסרים בויטמינים ומינרלים. בכל מקרה למען הסר ספק אישי - תוכל לקחת תכשיר מולטיוויטמיני בבית המרקחת. יש כמה סוגים על המדף.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה