טיפול בנליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/03/2016 | 14:30 | מאת: Vlada

שלום רב, קיבלתי טיפול להליקובקטר בהתחלה 10 ימים מוקסיפן 2*2 ליום ובסיום מוקסיפן התחלתי מיום ראשון קארין 500 1*2 ליום לעוד 10 ימים. לאחר יומיים של לקיחת מוקסיפן התחלתי להרגיש ממש טוב. כאבים בקיבה נעלמו ותחושה כללית השתפרה. אבל איך שהתחלתי קארין שוב מרגישה לא טוב. חולשה, סחרחורת, גרפסים, טעם מר נוראי בפה, בחילה וזה בעיקר בבוקר. האם הטיפול שניתן הוא נכון? המצב מעלה חרדות...האם מומלץ לבצע גסטרוסקופיה כדי לשלול דברים מפחידים? תודה רבה מראש

שלום רב, קיימים פרוטוקולים שונים לטיפול בהליקובקטר פילורי. אם האנטיביוטיקה גורמת לתופעות לואי הפסיקי אותה, ובעוד מס' שבועות תוכלי לעבור בדיקת נשיפה או גסטרוסקופיה ולבדוק אם הטיפול שניתן עד כה עזר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה