עזרה בבקשה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/12/2015 | 14:58 | מאת: אייל.

שלום רב דוקטור! בן 38 מאובחן קרוהן -קולוטיס לפתע ופתאום, דירוג- התחלתי ובינוני. 1. האם ניתן לרפא את המחלה ולמגר אותה לגמרי!, (לגמרי -כאילו שלא יהיה זכר לעניין). אם כן איך? אם לא, איך ניתן למגר אותה לרמה כזאת, שלא תסתבך או תתפרץ לכדי בעיות של צרות, ניקובים וניתוחים מעיים?! 2. האם ישנו מצב כזה שהמחלה התפרצה עכב מזון -חד-פעמי! מזוהם ו/או שתייה שהיא מזוהמת -באופן חד-פעמי, וכך נוצרה המחלה לפתע? 3. צריך להיבדק "מנטו" במשרד הבריאות, האם מגיע לחולי קרוהן -קולוטיס תמיכה, עזרה + כספית מהמדינה, עזרה בתרופות וכדומה. והאם ישנו קשר לחומרת המחלה, או שאין. תודה מראש על עזרתך!!!

1. לא 2. לא הוכח גורם זיהומי מסויים 3. ישנן זכויות. בעמותת חולי קרוהן קוליטיס בארץ יש יועצים חינם הפועלים בהתנדבות- יסבירו לך את זכויותך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה