נודולריות בקיבה - ביופסיה לאחד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/11/2015 | 08:35 | מאת: Pninit Raanana

בעקבות כאב ברום הבטן ותחושת לחץ לא נעימה ,נשלחתי לבדיקת גסטרוסקופיה. בבדיקה נמצא נודולריות בקיבה ונלקחה ביופסיה.הומלץ טיפול ב PPI ושט ותירסריון תקינים כמו גם הקיבה לכל חלקיה כולל היפוך. מה משמעות הדברים אני בת 50 לא שותה ומעשנת לעיתים רחוקות

נודולריות בקיבה הינו מושג רחב. השאלה הינה מה היתה התרשמותו של מבצע הבדיקה. מציע לפנות להערכה מסודרת.

24/11/2015 | 12:46 | מאת: פנינית

בבדיקת גסטרוסקופיה אובחנתי ע"י הרופא כחולה בגסטריטיס. נמצאו גם נודולריות בקיבה והוא לקח דגימה מאחד לביופסיה. מה זה אומר ? האם הנודולריות נוצרו כתוצאה מהגסטריטיס? האם גסטריטיס מייצר את הנודולריות האלה? תודה פנינית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה