בדיקת גסטרו,

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/11/2015 | 19:42 | מאת: שרי מהרשק

יש לי בעיה אם ההכנות לביצוע קולונסקופיה. מה ההבדל בין קולונסקופיה לס.טי. בפרוטוקול אנגיורפי. תודה .ואם בסי טי מגלים פוליפים מה המשך הטיפול?

CT הינה בדיקה עם מספר פרוטוקולים (דגשים לביצוע) בהתאם למטרת הבדיקה. הדגש ניתן בשיטת הבדיקה לאיבר או לשאלה הקלינית שנשאלה. ב- CT אנגיו הדגש הינו על כלי הדם. בכל בדיקה שכזו סורקים גם איברים אחרים. CT אנגיו אינה בדיקה לאיתור פוליפים במעי הגס. מציע שתפני לקבלת הסבר לרופא המשפחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה