לימפומה ושילשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/10/2015 | 15:40 | מאת: אולגה

שלום רב! אמא שלי בת 72. ב2009-2010 עברה gastric large B cell limfoma. היא סובלת גם מסוכרת ומקבלת תרופכ בשם אונגליזה וגלוקומין. בהתחלה היו לה שילשולים עקב נטילת גלוקומין אבל אחר כך זה בא לאיזון. עכשיו התחילו לה שילשולים שוב. האם יכול להיות קשר בין שילשולים אלה ולימפומה?

29/10/2015 | 18:06 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש קשר בהחלט. לימפומה יכוה לערב את מערכת העיכול כולל מעי דק וגס וזה גורם לשלשול. סיבות אחרות, תרופות ללימפומה? הקרנות? זיהום מערכת העיכול?

29/10/2015 | 19:41 | מאת: אולגה

בחודש מאי עשינו גאסטרוסקופיה וקולונוסקופיה ארוכה. הכל ההיה תקין.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה