נא להכיר - גסטרופרזיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/10/2015 | 13:12 | מאת: משה

אני מחפש מידע בעברית על המחלה הזו ואני די מאוכזב. נראה כי לא מספיק מכירים כאן בארץ את המחלה הזו שנקראת שיתוק קיבה. בארצות הברית קיים המון חומר ומידע וכאן???? אז אם יש לכם בחילות, שלשולים או עצירות, אם כואבת הבטן, אם אתם מלאים מיד אחרי ארוחה קלה,או אפילו ביס, אם המשקל שלכם יורד עד קיצוניות והרופאים אומרים הכל בסדר איתך לפי הבדיקות, שולחים אותך לפסיכולוג, אז כדאי שתבקשו מבחן ריקון קיבה, אולי זה גסטרופרזיס. הקמתי דף בעברית על מנת לשתף אותכם עם אנשים שסובלים משיתוק כיבה, נא להכנס וללמוד "גסטרופריס" https://www.facebook.com/gastroparesis.il?ref=aymt_homepage_panel

22/10/2015 | 14:24 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, מפנה אותך לאתר של האיגוד הישראלי לגסטרואנטרולוגיה, בו תמצא מידע חשוב. אני יודע שבבית חולים בלינסון יש מחקר שבודק טיפול חדש בגסטרופריזיס (פרופ. דיקמן רם). ממליץ לפנות אליהם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה