שאלה לצוות.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/09/2015 | 12:04 | מאת: יורם.

שלום רב שנה טובה ובריאה לצוות המומחים. ברצוני לשאול; לאחר ממצאים של בדיקות; תרבית, שתן, חיידקים, כבד -אינזימים, צליאק ועוד.. שנמצאו שלילים ותקינים. מי מה יכול לנבוע דלקת זמנית חריפה בקיבה (קרוב לשלושה חודשים). הייתה ולאט לאט נרפאה כאילו ולא הייתה. עם כל תופעות הלוואי שלה -שמאפיינות מחלות קשות, כגון: שילשולים ריירים ורכים, ריח איום ונורא, דימומים, כאבים וצריבות בבטן העליונה לעיטים., בחילות, ועיוותים., תשישות וחולשה, כאבי מפרקים ועוד.. מי מה עניין זה יכול לנבוע ולפקוד אותי, מעל גיל 40 פלוס, (משהו שאף פעם לא היה לי בעבר)? תודה רבה על זמנכם ותשובתכם. גמר חתימה טובה!

21/09/2015 | 16:24 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ ביקור במרפאת גסטרו להשלמת התמונה לפני מתן אבחנה. יש צורך בהשלמת תרביות צואה לפני שמגיעים למרפאת גסטרו. המשך הבירור לפי שיקול דעת הרופא גסטרו שיטפל בך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה