ממצא בUSבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/08/2015 | 00:34 | מאת: מנשה

שלום נשלחתי לבצע US בטן עליונה ובטן תחתונה בבדיקה יצא רק ממצא יחיד והוא, כיס מרה: הודגם מוקד אקוגני צמוד לדופן האחורית בקוטר 1.8 ס'מ בסיכום:המלצה לברר את הממצא בCT בטן שאלתי היא, האם ממצא כזה, עדיין לא ידוע מהו, יכול להסביר תחושה של צריבה, גירוי, בחלק הבטן הימני? תחושה של אי נוחות משמעותית בבטן, תחושת התכווצות לחץ תחושה של בטן שעולה לצלעות בזמן ישיבה או התכופפות? בתודה

15/08/2015 | 13:50 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

אין בידי מספיק אנפורמציה כדי לקבוע אם הממצא בכיס המרה מסביר את התלונות. יש להשלים CT , מעבדה , אנמנזה ובדיקה גופנית. ממליץ להגיע לרופא גסטרו לאחר ה CT

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה