כאבים בצואה ודמם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/08/2015 | 22:58 | מאת: לולה

שלום אני בת 33 בריאה בדרך לאחר טיפול בהליקובקטר פולרי לאחר כשבוע מסיום הטיפול סבלתי מעצירות נוראית מלחיצות כמו לידה ממש צריכה ללחוץ חזק על מנת להקל על היציאה ..ואז מרגישה שהצואה חותכת אותי ואני רואה דם לאחר מכן כששוב נכנסת לשירותים אני מרגישה כאבים איומים בפי הטבעת עד כדי שקשה לי לשבת לפעמים ובכיווץ אני ממש מרגישה כאבים רציתי לדעת אם זה מזוהה עם פיסורה ? האם אני הולכת למות כתוצאה מגידול ? האם עצירות קשה יכולה לגרום לזה ..לרוב יש לי הרגשת אי נוחות בבטן התחתונה בצד ימין סמוך למפשעה ..כשיש לי עצירות. יש לי תור לפרוקטולוג ב1.9 האם להקדים אותו? בתודה מראש לולה

15/08/2015 | 13:47 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , יש להקדים את התור לפרוקטולוג, יתכן ויש פיסורה או טחורים . בשלב זה ממליץ דיאטה עשירת סיבים ושתיה מובה לרכוך היציאות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה