בחילות (לא בהריון) כבר חודש וחצי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/07/2015 | 21:36 | מאת: מיכל

שלום! יש לי בחילות קשות כבר חודש וחצי בהתקפים. לא מתפקדת בזמן ההתקפות. מעט הקאות. חוסר תאבון, יותר גרפסים מהרגיל (מקלים על ההרגשה) עשיתי גסטרוסקופיה- לא מצאו כלום. כבר 3 שבועות עם אומפרדקס, לא ברור אם עוזר. הגסטרו שהייתי אצלו אמר שאזלו לו הרעיונות. אני אובדת עצות מותשת ועצובה מהמצב. נשמע מוכר למישהו ??? רעיונות ??

להשלים בדיקות דם כולל תפקודי כבד וכליות, בדיקת הריון תרופות קבועות? התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה