פלביקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/07/2015 | 00:32 | מאת: אביב

שלום אימי בת 84 מקבלת פלביקס מזה כחודש וחצי ידוע שלפלביקס יש תופעת לוואי של דימומים במערכת העיכול לאחרונה בדיקת דם סמוי יצאה חיובית ואימי אכן סובלת מירידה בברזל והמוגלובין. שאלתי את ההרופא האם יתכן שפלביקס גורם לדימום והוא אמר שרק אם קיימת בעיה פנימית כמו כיב או פוליפ. ברשימת תופעת הלוואי של פלביקס מצוין דימום במערכת העיכול כתופעת לוואי האם צודק הרופא? כמובן שנעשה בירור של קולונסקופיה וכו' אבל שאלתי היא לגביי האפשרות שפלביקס מייצר דימום במע' העיכול? תודה

פלביקס כשלעצמו לא יגרום לדימום אבל יכול לגרום לדימום במידה ויש ממצא פתולוגי במערכת העיכול התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה